SERVICII

Departamentul PCB Assembly

Comet Electronics ofera clientilor sai sistemul eficient de PCB Assembly

Noua noastra linie de productie de la DIMA & KAYO garanteaza productia de inalta cantitate in sistem SMT pentru proiectele de volum mic/prototip sau volum mediu.

Procesul include un stencil printer semi-automat Hybrid HS-100 de inalta calitate, sau dispenser manual DD-500 Dispense Master; Plantarea SMT se face de catre masina Pick & Place automata Hybrid HP-110; Lipirea se face intr-un cuptor de reflow RO-510 Solano si de catre masina de lipire selectiva Select 460 DSF pentru lipire aliaje cu Pb sau leadfree.

Pentru a atinge calitatea ridicata a produsului final, este facuta inspectia vizuala 100%. Pentru aplicatii speciale calitatea este asigurata prin folosirea video microscopului THECHNOLOOK de la SONY.

In functie de cererea clientului, putem oferi plantarea in sistem leadfree sau cu Pb.

Prin folosirea echipamentului de trasport automat al placilor se asigura eficientizarea procesului de productie.

Pentru a completa procesul de productie, oferim si plantarea manuala a componentelor trough-hole.

Calitatea acestui proces este asigurata prin folosirea echipamentelor de la JBC.

Ne puteti contacta la: smt@comet.bg

 

PCB Design

Comet Electronics ofera clientilor sai un serviciu complet de PCB design pentru schemele dumneavoastra. Pentru a va oferi un serviciu complet de PCB design, un specialist cu experienta vasta in acest domeniu va sta la dispozitie pentru diverse domenii de design incluzand PCB pentru surse de putere si PCB metalic pentru LEDuri de putere. Combinand departamentele de productie SMT, design de PCB si ingineri de aplicatii, Comet Electronics va ofera un serviciu complet pentru proiectele de productie si prototipuri.

Ne puteti contacta la: support@comet.bg

 

 

 

Up