DESPRE NOI

Comet Electronics a fost infiintata in 1991.Domeniul principal de activitate al companiei este importul, exportul si distributia de componente electronice pentru aplicatii industriale. Activitatea comerciala a companiei acopera Bulgaria si regiunea balcanica.Volumul cifrei de afaceri, sustinut de o mare varietate de elemente incluse in lista de produse, livrarile regulate de la peste 50 de producatori mondiali cunoscuti si distribuitori definesc rolul de lider al Comet Electronics intre distribuitorii de componente electronice.

Comet Electronics deserveste mai mult de 5000 de societati comerciale. Acesta este principalul furnizor al companiilor industriale de baza in Bulgaria.

Distributia majoritatii produselor trece prin biroul nostru din Sofia. Depozitul principal al Comet Electronics din Sofia ne ofera capabilitatea de a oferi clientilor nostri tot ceea ce au nevoie, in orice moment si la cel mai bun pret.

Suntem capabili, de asemenea, sa sustinem proiectele de productie ale clientilor nostri. Noi efectuam livrarile speciale de componente ce nu sunt incluse in lista noastra de produse pentru fabricarea de prototipuri si serii pilot.

 

 

Contract number: 1371-1/2015

 

Standards: ISO 9001:2015

 

Scope of supply: Distribution of electronic components and Printed Circuit Boards assembly

 

Quality policy

 

ISO Certificate

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Up