DESPRE NOI

 

 

Amploarea afacerii noastre
Avem peste 30.000 de componente pe stoc, la depozitul nostru special construit, gata pentru a fi expediate în orice punct din lume. Aceste comenzi sunt trimise fără întârziere – 99% dintre ele destinate Bulgariei ajung a doua zi.

Partenerii noștri
Parteneriatele de lungă durată cu principalii distribuitori europeni ne permit să vă oferim opțiuni de livrare mai bune. Din peste 5 depozite externe, componentele electronice vor ajunge în decurs de o săptămână, fără taxe suplimentare de transport sau vamă.

Asistență
Când alegeți componente cu parametri specifici sau aveți nevoie de asistență pentru proiectul dumneavoastră, experții noștri vă vor ajuta cu plăcere. Echipa noastră de înaltă calificare FAE, va colabora activ la dezvoltarea și optimizarea designului dumneavoastră hardware, asigurându-vă că alegeți componente pentru care putem garanta o livrare la timp și un preț corect.

Distribuție autorizată
Protejarea clienților noștri de produsele necorespunzătoare a devenit principiul nostru de bază. Comet Electronics este un distribuitor autorizat pentru peste 500 de producători și dealeri de top de componente electronice. Indiferent dacă ați ales o piesă OEM sau aftermarket, vom garanta întotdeauna calitatea acesteia.

Certificarea calității
Aici, în Comet Electronics, luăm în serios calitatea. Scopul nostru este să îmbunătățim mereu lanțurile de aprovizionare, astfel încât să putem oferi o calitate și prețuri din ce în ce mai bune. Fiecare produs și proces respectă standardele guvernamentale și din industrie și cele mai bune practici.
 

Politica de asigurare a calității                                           Certificat ISO

Asamblare PCB
Operăm propriul nostru echipament modern de asamblare PCB, făcând posibilă rularea unei linii de producție de prototipare. Acest lucru asigură iterații rapide și flexibile ale designului dvs., în timp ce rețeaua noastră vastă de parteneri verificați poate îndeplini chiar și cele mai riguroase cerințe pentru o producție în serie, de înaltă calitate.

 

 

Up